Design

Tenker du som oss at lyktestolpene kan være med på å ramme inn prosjektet ditt? At det er finest når alle element spiller på lag? Da har du kommet riktig! Vi jobber med landskapsarkitekter, arkitekter, lysdesignere, konsulenter og byplanleggere. Sammen lager vi trygge og spennende uteområder opplyst med stolper av stål, tre, aluminium eller kompositt.

smaalensbanen

Omlakkering av lysmaster ga nytt liv langs Smaalensbanen

For Vik Ørsta handler det ikke bare om formen på lysmasten, det handler også om funksjonen de har der hvor de står, og hvordan de kan være med på å gi et spesielt uttrykk til et sted. Det var denne tankegangen som gjorde at Vestby kommune valgte å lakkere 17 lysmaster i glade farger langs Smaalensbanen.

Les artikkelen

Kontakt oss for en hyggelig prat

Lurer du på hva som er mulig å få til? Hvilke materialer vi anbefaler til ditt prosjekt? Ta kontakt

Våre design-lysmaster er med på å gi folk et sted å møtes og en følelse av trygghet

Det ligger kanskje noe klisjéfylt bak det å si at der det er lys, er det også trygghet. Men dette er likevel noe vi tror på. Vi leverer ikke bare en lysmast, vi leverer også verdier til miljøet de ender med å stå i.

Et sted å møtes og følelse av trygghet

lysmast i tre

Visste du at våre lysmaster i tre

  • blir laget med materiale fra nordiske skoger som er bærekraftig forvaltet
  • har trevirke som er PEFC-sertifisert
  • behandles med en patentert lasur som øker levetiden.
Bærekraftig valg

Fra tegnebrettet ut til samfunnet: Slik hjelper vi deg med å ta et bærekraftig valg

Bærekraft har blitt et sentralt begrep i de fleste bransjer. Når vi tenker bærekraft så tenker vi på kvalitet og varighet. Ved at vi hjelper deg med å ta et kvalitetsvalg, hjelper vi deg også med å ta et bærekraftig valg.

Ta et bærekraftig valg