Marina

Med mer enn 40 års erfaring er vi leverandøren som har levert flest båtplasser i Norge, og er i dag markedsleder på flytebrygger, marinaanlegg og bølgedempere. Bryggeutstyr fra Vik Ørsta er kjent for høy kvalitet, funksjonalitet og lang levetid.

sommer 2021

Åpningstider sommer 2024

Sommeren nærmer seg og det kan være greit å vite hvilke uker produksjonen og utlevering hos oss er stengt. Her finner du hva som gjelder og hva det kan være smart å tenke på for å planlegge din bestilling og levering.

Les mer
Vik Ørsta messestand, Dra til Sjøs, Bergen 2020

Messer 2024

Vi er i gang med planlegging av messesesongen 2024. Her finner du en oversikt over messer vi skal delta på som utstiller i året som kommer.

Messeoversikt

Trenger du veiledning?

Er du i planleggingsfasen av et bryggeprosjekt, enten stort eller lite, og trenger ekspertråd? Vi har den nødvendige kompetansen til å gi deg veiledning, tips og råd som sikrer at ditt prosjekt blir en suksess. Ta kontakt med oss i dag, og la oss sammen finne de beste løsningene for din brygge.

Produktkatalog marina

Produktkatalog

Du finner våre produkter her på nettsiden, men om du heller vil bla i produktkatalogen vår finner du den her.

Bla i katalog
Stupebrett - Sandefjord bybad

Visste du?

  • At du kan montere selv eller vi kan utføre hele prosessen fra tilbud til søknad og ferdig utlagt anlegg.
  • At vi til større prosjekt/leveranser kan levere lakkerte ståldeler i alle RAL- og NCS farger og at det da også er mulig å velge farge på pontongene.
  • Vi kan komme på befaring og tilbyr skreddersøm.