Marina

Gjør bryggen klar for sesongstart

Bryggen ligger ute i all slags vær og vind, og da kan det være greit å sjekke at alt er som det skal før sesongen starter. Her har vi samlet en sjekkliste for deg slik at du enkelt kan gå over og se til bryggen din.

For at flytebryggen din skal ha lengst mulig levetid er det viktig å se til den jevnlig. En rask kontroll bør gjøres før hver sesong og avdekker hva det er behov for av vedlikehold. En brygge som blir godt tatt vare på er en tryggere brygge å bruke.

Brygge Loen

Sjekkliste før sesongstart:

 1. Kontroller redningsutstyr:
  • stiger
  • redningsbøyer
  • brannslukkingsutstyr
 2. Se over:
  • fendring
  • dekke
  • landgang og kalottmutter
 3. Sjekk at pontonger er uskadde og rengjør for groing

Vik Ørsta Ettersynsavtale

Synest du det er vanskelig å vite hva du skal se etter? Eller ønsker du en autorisert kontrollere av bryggen? Da kan du benytte deg av Vik Ørstas Ettersynsavtale. Ettersynsavtalen er en kontroll av anlegget som fører til en rapport med anbefalinger til utbedring. Det blir deretter opp til dere å vurdere hvilke av punktene i rapporten som skal utbedres. Last ned produktark.

Arbeidet utføres av kompetente, autoriserte montører, som vet hvordan utstyret skal vedlikeholdes og som kun benytter originale deler. Dette sikrer optimalt vedlikehold av marinaanlegget. Marinaanlegget vedlikeholdes derfor alltid i henhold til Vik Ørsta sine gjeldende forskrifter og anbefalinger.

Vil du høre mer?

Ettersynsavtalen er landsdekkende og arbeidet utføres av autoriserte montører. Ta kontakt for tilbud.