Bergsikring

Vi har siden 1975 laget innovative produkter med lang levetid i vår fabrikk på Sunnmøre. Moderne maskinpark og rasjonell produksjon gjør at vi kan holde et høyt nivå både på kvalitet og leveringssikkerhet. At vi produserer sikringsboltene våre i Norge gir våre kunder en miljømessig fordel.

Åpningstider sommer 2024

Sommeren nærmer seg og det kan være greit å vite hvilke uker produksjonen og utlevering hos oss er steng. Her finner du hva som gjelder og hva det kan være smart å tenke på for å planlegge din bestilling og levering.

Se åpningstidene for sommeren
Fiskemerder

Nordøyvegen – et bærekraftig samferdselsprosjekt

Når tre undersjøiske tunneler skulle bygges samtidig i stor skala, var det et stort behov for sikringsbolter. Vik Ørsta leverte dermed over 75 000 sikringsbolter til prosjektet som hadde stort fokus på bærekraft og miljø.

Les mer om prosjektet
bergsikring

Visste du?

  • Vik Ørsta har fokus på miljø og har startet prosessen med å utarbeide
    mijlødeklarasjoner på sine produkt. CT-bolt var det første produktet som fikk EPD.
  • Bergsikringsboltene våre blir produsert i Norge av gjenvunnet stål fra Mo i Rana.

Ta kontakt med oss

Trenger du veiledning i valg av bolt og sikringsutstyr for fjell? Ta kontakt.

Fra norske tunneler til verdensmarkedet

Gjennom tiår med produktutvikling har Vik Ørsta blitt en kunnskapsbedrift og en ledende leverandør av bergsikringsutstyr i Norge. Det hele startet i Ørsta, der bedriften utviklet den revolusjonerende CT-bolten som har satt standarden i bransjen. Med norsk produksjon og fokus på viktige miljøkrav, ble sikring av berg et eget satsingsområde for Vik Ørsta. At det ble slik, var ikke helt tilfeldig.

Les mer
Katalog bergsikring

Bla i vår produktkatalog

Her finner du alle våre produkt samlet og kategorisert. Du kan søke i katalogen, bla i den eller laste den ned slik at du har den lett tilgjengelig.

Bla i katalogen