Lysmast

Vi har produsert lysmaster i Ørsta på Sunnmøre helt siden 1957 og har over 60 års erfaring i bransjen. Med kort veg fra salg til produksjon står vi klare til å levere akkurat det du trenger når du trenger det. Trenger du veiledning er det bare å ta kontakt, vi brenner for faget vårt.

Søk i produktutvalget

Nytt travers-system

Vi har utviklet et nytt system for montering av lyskastere som er enklere og mer fleksibelt. De nye produktene er justerbare og passer til de fleste lyskastere på markedet, uten behov for individuell tilpassing.

Nytt travers-system

Kontakt oss

Trenger du veiledning? Ta kontakt med en av oss:

lysmast produktkatalog

Produktkatalog

Du finner alle produkter her på nettsiden i produktsøket, men om du heller vil bla i produktkatalogen vår finner du den her.

Bla i katalog

Vik Ørsta Design

Fra januar 2021 utvidet Vik Ørsta markedsområdet Lysmast med en ny avdeling med spesielt fokus på design-lysmaster. Vik Ørsta Design komplementerer dermed markedsområdet ved å tilby alt kunden måtte ønske i tillegg til standardløsninger.  Les mer

digitalt seminar

Produktpresentasjon

Vi tilbyr gjerne en presentasjon av oss og produktene våre til deg og dine kollegaer, enten digitalt eller på besøk. Vi kan skreddersy opplegget til å passe deres arbeidshverdag og svare på deres spørsmål. Ta kontakt så finner vi sammen ut hvilket opplegg som passer best for ditt selskap.

Ta kontakt for presentasjon