Lysmast

Vi har produsert lysmaster i Ørsta på Sunnmøre helt siden 1957 og har over 60 års erfaring i bransjen. Med kort veg fra salg til produksjon står vi klare til å levere akkurat det du trenger når du trenger det. Trenger du veiledning er det bare å ta kontakt, vi deler gjerne vår kunnskap.

Nytt fundament for ladestolpe og pullert

– Vi er svært spente på mottakelsen av vårt nye flatpakkede ladestolpefundament. Ved nedsetting i bakken har fundamentet samme gode funksjon som våre andre stålfundamenter, med nivellerbare muttere som sikrer at stolpen står helt rett, selv på ujevnt underlag. Fundamentet bygges raskt sammen ute på byggeplass, noe som gjør transport og lagring enda enklere, sier produktsjef Kristian Maude.

Lær mer om prosjektet

Søk i produktutvalget

Produktkatalog

Du finner alle produkter her på nettsiden i produktsøket, men om du heller vil bla i produktkatalogen kan du gjøre det her.

Bla i katalog

Nytt travers-system

Vi har utviklet et nytt system for montering av lyskastere som er enklere og mer fleksibelt. De nye produktene er justerbare og passer til de fleste lyskastere på markedet, uten behov for individuell tilpassing.

Nytt travers-system

Kontakt oss

Trenger du veiledning? Ta kontakt med en av oss: