Lysmast

Vi har produsert lysmaster i Ørsta på Sunnmøre helt siden 1957 og har over 60 års erfaring i bransjen. Med kort veg fra salg til produksjon står vi klare til å levere akkurat det du trenger når du trenger det. Trenger du veiledning er det bare å ta kontakt, vi deler gjerne vår kunnskap.

sommer 2021

Åpningstider sommer 2024

Sommeren nærmer seg og det kan være greit å vite hvilke uker produksjonen og utlevering hos oss er stengt. Her finner du hva som gjelder og hva det kan være smart å tenke på for å planlegge din bestilling og levering.

Les mer

Søk i produktutvalget

Lysmast produktkatalog

Produktkatalog

Du finner alle produkter her på nettsiden i produktsøket, men om du heller vil bla i produktkatalogen kan du gjøre det her.

Bla i katalog

Nytt fundament for ladestolpe og pullert

– Vi er svært spente på mottakelsen av vårt nye flatpakkede ladestolpefundament. Ved nedsetting i bakken har fundamentet samme gode funksjon som våre andre stålfundamenter, med nivellerbare muttere som sikrer at stolpen står helt rett, selv på ujevnt underlag. Fundamentet bygges raskt sammen ute på byggeplass, noe som gjør transport og lagring enda enklere, sier produktsjef Kristian Maude.

Les mer om fundamentet

Kontakt oss

Trenger du veiledning? Ta kontakt med en av oss: