Ledige stillinger

Produktsjef avd Lysmast

Vi ser etter ein sjølvstendig og motivert person med relevant utdanning og teknisk kompetanse. Du vil jobbe tett med salsteamet og våre kundar, samtidig som du har god kontakt med produksjon og utvikling. Å oppdatere og utvikle produktdokumentasjon i samsvar med bransjenorm og standardar vil ha din høgaste prioritet, og du vil også ha hovudansvaret for at EFO-basen alltid er oppdatert.

For spørsmål eller meir informasjon om stillinga ta kontakt med avdelingsleiar Lysmast Andreas Standal tlf. 901 41 265.

Søknadsfrist: 30. september 2021.

Prosjektleiar

Vi ser etter ein prosjektleiar med relevant utdanning, driv og engasjement til vår tekniske avdeling. Du blir ein del av ei dynamisk avdeling og vil jobbe tett med sal og prosjektstyring av veg- og brurekkverk. Du set deg godt inn i produktregelverk, har erfaring i bruk av CAD-verktøy og snakkar og skriv like gjerne engelsk som norsk.

For spørsmål eller meir informasjon om stillinga ta kontakt med teknisk sjef Jan Olav Hoggen tlf. 951 70 854.

Søknadsfrist: 30. september 2021.

Salsingeniør avd Bergsikring

Vi ser etter ein framoverlent og engasjert salsingeniør til våre bergsikringsprodukt. Som ein del av teamet vil du drive oppsøkande salsaktivitet mot etablerte og potensielle kundar, utarbeide kalkylar og tilbod og drive teknisk kundestøtte. Prosjektoppfølging som bidreg til rett leveranse til rett tid blir ein naturleg del av kvardagen din.

For spørsmål eller meir informasjon om stillinga ta kontakt med avdelingsleiar Bergsikring Rune Holstad tlf. 990 90 491.

Søknadsfrist: 30. september 2021.

Innkjøpar

Vi ser etter ein sjølvgåande og proaktiv innkjøpar med teknisk interesse til vår innkjøpsavdeling. Du vil gjere innkjøp i samsvar med konsernet sine innkjøpsvilkår og avtalar, basert på behovsplan i vårt ERP-system. Prisforhandling og kostnadskontroll mot leverandørar blir ein del av dine oppgåver og du kommuniserer godt både munnleg og skriftleg, også på engelsk om det trengst.

For spørsmål eller meir informasjon om stillinga ta kontakt med innkjøpssjef Hermund Farnes tlf. 959 22 369.

Søknadsfrist: 30. september 2021.

For alle stillingane over er det arbeidsstad Ørsta.

Vi tilbyr

  • Arbeid i ei spanande og solid bedrift
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår
  • Gode pensjons- og forsikringsordningar
  • Godt arbeidsmiljø og hyggelege kollegaer

Send søknad

Send din søknad med CV og attester til: