Alle artikler

Våre design-lysmaster er med på å gi folk et sted å møtes og en følelse av trygghet

Det ligger kanskje noe klisjéfylt bak det å si at der det er lys, er det også trygghet. Men dette er likevel noe vi tror på. Vi leverer ikke bare en lysmast, vi leverer også verdier til miljøet de ender med å stå i.

Derfor er det alltid sentralt i vårt arbeid at lysmastene skal kunne gi noe ekstra til omgivelsene – et sted som vil trekke til seg mennesker og gi en følelse av trygghet. For oss i Vik Ørsta er nemlig en lysmast ikke bare en lysmast.

Et lyshav av muligheter

Noe av det vi er mest stolt av i våre leveranser, er at vi ikke begrenser oss når kunder kommer med forespørsler eller behov. Vår oppgave er å gi markedet informasjon om de muligheter som finnes og samtidig legge til rette for et bredt utvalg av produkter. For å kunne utføre og lykkes med vår oppgave er vi nødt til å være løsningsorienterte og innovative. I tillegg er vi avhengige av å ha et godt samarbeid med våre kunder.

Gjennom et bredt utvalg av produkter som vi produserer selv eller skaffer fra anerkjente europeiske produsenter kan vi i dag tilby lysmaster som er dimensjonert, testet og godkjent for bruk i hele Norge.

Men det stopper ikke der, vi strekker oss alltid lenger for å møte kundens behov, om de så skulle trenge behov for spesialtilpasninger. På enkelte prosjekter vil det være nødvendig å designe nye lysmaster. Spesielt for å kunne gi omgivelsene et nytt uttrykk.

Med fokus på det estetiske vil du med designlysmaster kunne skape spennende offentlige rom med en positiv karakter og en egen identitet. Dette gjør du ved å kombinere det funksjonelle og det estetiske. For å spille videre på klisjéen vi innledet med: Har du en drøm eller en tanke bak et spennende prosjekt der lys kan være med på å gjøre en forskjell, så kan vi mest sannsynlig bidra til å realisere den.

Vi jobber sammen for å realisere dine visjoner

Teamet i Vik Ørsta Design står klare til å hjelpe deg med å realisere dine visjoner om å skape noe mer for samfunnet og miljøet i dine prosjekter.

I tillegg til at spesialdesignede lysmaster åpner for et hav av muligheter, gir det deg økt fleksibilitet og muligheter til å blant annet velge mellom stål, støpejern, kompositt, tre eller aluminium. Valgmulighetene mellom de ulike materialene gir økt funksjonalitet, slik at lysmasten ikke bare blir en lysmast, men også en forlengelse av funksjonaliteten.

Vi står alltid klare til å hjelpe deg med å få oversikt eller finne mulige løsninger. Ved å finne de beste løsningene for ditt prosjekt, finner vi sammen ut hvordan lysmastene kan være med på å løfte prosjektet ditt opp til neste nivå.

Lys og varme gir trygghet

En lysmast kan i seg selv være en utsmykning og er med på å gi et estetisk løft til bygninger, gater, parker eller andre uteområder. Men det er ikke bare masten og lyset i seg selv som skal se fint ut, det må også være med på å skape en lys og trygg følelse for menneskene som benytter seg av området.

Med spennende belysning og funksjonelle lysmaster kan enhver park eller uteområde endre totalt karakter. Det kan gå fra det kalde mørke, til det mer varme, lyse og inkluderende som i tillegg gir en innbydende trygghetsfølelse.

Et spennende prosjekt vi har bidratt til er Media City Bergen som skulle få et løft. I prosjektet var vi med på å utvikle spesialdesignede master som Zenisk tegnet og sto bak. I dag er disse mastene et blikkfang, i tillegg til at det bidrar til å gi området identitet. Mastene gir mye lys og varme, slik at det skaper en trygg atmosfære, samtidig som de er designet på en måte som ikke spiser opp unødvendig mye plass. Du kan lese mer om prosjektet, se bilder og la deg inspirere her.

Smaller - VikØrsta MCB©Foto Pål Hoff copy
Foto: Pål Hoff

Et lys i mørket, en funksjon på dagtid

I prosjektet ditt kan du tegne inn en mast med et formål: Å være intet annet enn en mast. Eller du kan la deg inspirere med våre muligheter og fleksibilitet rundt spesialdesign og gjøre så mye mer ut av masten og hele prosjektet. 

Selve belysningen kan eksempelvis gå inn som en mer integrert del av designet, slik at det ikke bare begrenser seg til å lyse opp når det er mørkt, det vil også gi sitt særpreg på dagtid.

Som en del av våre verdier jobber vi alltid med et driv og engasjement for å oppnå resultater sammen med våre kunder. Vi er derfor alltid klare for å møte deg og se hvordan vi kan bidra til å hjelpe deg med å skape en forskjell for samfunnet eller miljøet. Du kan enkelt kontakte oss ved å trykke på bildet under. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende, men entusiastisk prat med deg.

kontakt oss knapp