Alle artikler

Nytt fundament for ladestolpe og pullert

– Vi er svært spente på mottakelsen av vårt nye flatpakkede ladestolpefundament. Ved nedsetting i bakken har fundamentet samme gode funksjon som våre andre stålfundamenter, med nivellerbare muttere som sikrer at stolpen står helt rett, selv på ujevnt underlag. Det unike er at fundamentet bygges raskt sammen ute på byggeplass, noe som gjør transport og lagring enda enklere sier produktsjef Kristian Maude i Vik Ørsta.

Produktsjef Kristian Maude monterer det nye fundamentet for ladestolpe og pullert

Ledende innen fundamenteringsløsninger

Vik Ørsta er en ledende aktør innen fundamenteringsløsninger for lysmaster, ladestolper og pullerter. Selskapet har en lang historie med å levere produkter av høy kvalitet som oppfyller strenge krav til sikkerhet og ytelse. Det nye fundamentet er intet unntak og demonstrerer nok en gang selskapets evne til å utvikle innovative produkter og tilpasse seg markedets behov.

ladestolpefundament_youtube

Miljøbesparende tiltak

Under utviklingen av det nye fundamentet har de hatt fokus på flere miljøbesparende tiltak, særlig med hensyn til transport og lagring. Det flatpakkede designet reduserer fraktvolumet betydelig og gjør lagringen enklere. Dette gjør det mer praktisk for kunden når fundamentet skal fraktes til byggeplassen, og montører kan enkelt ha flere fundamenter liggende i bilen for montering etter behov.

–  At det heller ikke trengs sveising under produksjon av fundamentet viser positivt igjen når miljøregnskapet skal gjøres opp. Disse fordelene gjør det nye fundamentet til et attraktivt valg for prosjekter som prioriterer bærekraft og miljøhensyn, avslutter Maude.

ladestolpefundament på bagasjebrettet
Flatpakket fundament gjør transport og lagring lettere.

Er du nysgjerrig på det nye ladestolpefundamentet? Se spesifikasjoner her.

Vil du høre mer?

Ta kontakt med en av våre rådgivere.