Alle artikler

Saferoad Group deltar i Science Based Targets-initiativet

Saferoad Group vil sende inn mål om å redusere klimagassutslipp, på tvers av hele selskapet, i løpet av de neste to årene. Målene vil bli offisielt godkjente av Science Based Targets-initiativet (SBTi) i samsvar med vitenskapsbaserte kriterier.

Bernd Frühwald, CEO i Saferoad Group

Som medlem av dette globale initiativet blir Saferoad Group en del av et fellesskap av bedrifter, kunder og leverandører som er opptatt av å finne effektive metoder for å redusere utslipp og adressere klimautfordringene.

«Vi ønsker å være ledende i vår bransje, ikke bare ved å levere høykvalitets løsninger for veisikkerhet, men også ved å fremme en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.

Vår deltakelse i SBTi viser at vi tar ansvar for å utvikle et trygt og bærekraftig miljø, samtidig som vi sikrer en lønnsom virksomhet», sier Bernd Frühwald, CEO i Saferoad Group.

Kjetil Nesset, adm. dir. i Vik Ørsta mener SBTi er en god match med selskapets bærekraftsarbeid

En fortsettelse av bærekraftsarbeidet

For Vik Ørsta vil dette være en fortsettelse på bærekraftsarbeidet som allerede er i gang. Bedriften har allerede fokus på å levere energieffektive og miljøvennlige løsninger, og jobber aktivt med å minimere miljøpåvirkningen fra sine produkter og tjenester.

Administrerende direktør i Vik Ørsta, Kjetil Nesset, mener at SBTi er en god match med selskapets arbeid med bærekraft og miljø.

– Som en stor og markedsledende aktør er Vik Ørsta forpliktet til å ta klimautfordringene på alvor og arbeide for en bærekraftig fremtid.

Deltakelsen i SBTi vil ytterligere forsterke arbeidet med å minimere miljøpåvirkningen, og være en viktig drivkraft for videre innovasjon og forbedring av produkter og tjenester, sier Nesset.

forrest

Science Based Targets-initiativet

SBTi er et samarbeid mellom Carbon Disclosure Project (CDP), United Nations Global Compact (UNGC), World Resources Institute (WRI) og World Wildlife Fund (WWF), som hjelper bedrifter med å sette og oppnå ambisiøse klimamål som er i tråd med den nyeste klimavitenskapen.

Les mer om Science Based-initiativet eller hvordan Saferoad Group jobber med ESG.