Marina

Gangbare utriggere

Våre gangbare utriggere (60 cm) har god oppdrift med synkefrie pontonger. De har lydløse hengsler og er enkle å justere og montere. Pontongene er fylte med styropor og har en god og stabil oppdrift. Alle utriggere kan leveres med impregnert furudekke eller med gitterristdekke. Vi tilbyr modellene Ørsta Futura™ og Classic.

• God oppdrift – synkefrie pontonger
• Lydløse hengsler
• Tilbys med tredekke eller gitterristdekke
• Enkel montering og justering
• Enkelt vedlikehold

Ørsta Futura™ er toppmodellen vår. Utriggeren har en sammenskrudd ramme som gjør at deler lett kan skiftes ut ved behov. Ståldelene er CombiCoat®-beskyttet for ekstra lang levetid (40 år). Utriggeren er fullfendret med glatt og myk fenderlist med solid innfesting i hele utriggerens lengde og den har stålplate i trekantfelt(ene) inn mot brygga.

Classic er en kvalitetsmodell. Utriggeren er helsveist, og den har en varmforsinket overflatebehandling. Utrigger blir levert uten fendring og trekantrist, men er mulig å få som tillegg.

Skråstive/trekantplate til utrigger er viktig for å unngå overbelastning på innfesting til brygge. Vår garanti forutsetter at det er minimum en skråstive/trekant fra og med 7 m lengder, og to fra og med 10 m lengder. Lengder opp til 6 m kan være rette. Når det gjelder enkle bommer, så er det selve vangen som er begrensende, så her er det nok med en skråstive/trekant uansett lengde.

Vi leverer forskjellige hengsletyper til begge modellene, for mer informasjon les her.

Bryggeanlegg - Loen Båtlag
Loen Båtlag – Småbåthavn, Lovik, Nordfjord

Finn riktig utrigger:

Velg modell:

Velg dekke:

Velg trekantfelt:

Hvor lang er båten?