Marina

Hvilken modell skal jeg velge: Ørsta Futura™ eller Classic?

Når du skal investere i flytebrygge er det mange valg å ta. Det er ikke alltid lett å vite forskjellen på de ulike produktene som finnes, men her forklarer vi deg forskjellen på de to ulike modellene vi tilbyr: Ørsta Futura™ eller Classic.

Ørsta Futura™

Ørsta Futura™ er toppmodellen vår, der ståldelene er beskyttet med CombiCoat® og ett ekstra lag pulverlakk. Det vil si at de først er varmforsinket og så lakkert med to lag hvit pulverlakk, noe som gir en holdbarhet på hele 40 år!

Ørsta Futura™ leveres med skrudde løsninger som betyr at deler kan skiftes ut ved behov. Skrudde løsninger gir god elastisitet og tåler derfor mye.

Som standard blir Ørsta Futura™ levert med solid fullfendring i UV- bestandig materiale. Trekantfeltene mot brygge gir svært god avstivning da disse består av en heldekkende sklisikre stålplater.

Classic

Classic er en helsveist modell, der ståldelene er varmforsinket. Dette gir en levetid på stålmateriellet på minimum 20 år.

Utriggerne i Classic serien blir levert uten fendring eller trekantrist som standard, men det er det mulig å få som tillegg. Du kan også velge å ha bade- og redningsstige på enden av de gangbare utriggerne.

Så der pris er avgjørende er dette ett godt alternativ.

Hva skal jeg velge?

Hva du skal velge kommer i det store og hele an på budsjettet ditt og hvor lang levetid du ser for deg for bryggen og utriggerne dine. I tillegg spiller det inn hvilket design du liker og hvilke løsninger du vil ha med, som eksempelvis fendring. Ønsker du mulighet for å skifte deler ved behov eller er ikke dette en prioritet?

Ørsta Futura™ er i en klasse for seg selv med «alt i en», mens Classic er et godt alternativ om du ønsker en rimeligere løsning og kanskje ønsker å velge bort tilleggsløsninger som fendring. 

Begge modellene har samme kraftige, lydløse gummihengsler, og ligger likt i våre styrkemessige tester. De har også begge vår fem års garanti, gitt at de er vedlikeholdt i henhold til instrukser og garantibevis.

Trenger du veiledning?

Er du usikker på hva som er det beste valget for deg? Vi hjelper deg gjerne i prosessen frem mot å finne den perfekte brygge. Ta kontakt!