Marina

Hvilken modell skal jeg velge: Ørsta Futura™ eller Classic?

Når du skal investere i flytebrygger og utriggere er det mange valg å ta. Det er ikke alltid lett å vite forskjellen på de ulike produktene som finnes, men her forklarer vi deg forskjellen på de to ulike modellene vi tilbyr: Ørsta Futura™ eller Classic.

Ørsta Futura™

Ørsta Futura™ – for deg som ønsker det beste! Denne toppmodellen er designet med høyeste kvalitet i tankene. Alle ståldeler er beskyttet med CombiCoat®, som innebærer en grundig galvanisering etterfulgt av to lag pulverlakk. Denne overflatebehandlingen gir Ørsta Futura™ en imponerende lang levetid på hele 40 år!

Materiellet består av sammenskrudde løsninger som gir en unik elastisitet sideveis og som gir ekstra sikkerhet og stabilitet. I tillegg kan du enkelt bytte ut deler hvis behovet melder seg.

Som standard leveres Ørsta Futura™ utriggere og bommer med solid fullfendring langs begge sider, og med en eller to solide, sklisikre trekantplater inn mot brygga. Utriggermateriellet har en fantastisk holdbarhet og et nydelig design.

Classic

Classic – et solid valg for den prisbevisste! Denne modellen er helsveist og galvanisert, noe som gjør den stivere og mindre elastisk enn Ørsta Futura™. Selv om den ikke har samme utskiftingsmuligheter, leverer den fortsatt pålitelig ytelse. Overflatebehandlingen av stålet gir Classic en levetid på minimum 20 år.

Classic utriggere og bommer kommer uten fendring, men du kan enkelt oppgradere med punktfendring som kan kjøpes separat. Hvis du velger materiell med trekantfelt inn mot bryggen så vær klar over at dette feltet leveres åpent i utgangspunktet men vi selger rister hvis du ønsker det. En rist gir bedre beskyttelse og funksjonalitet siden du kan tråkke på den. En kan også velge å montere bade- og redningsstige på enden av de gangbare utriggerne.

Enkel innfesting

Ved innfesting av både Ørsta Futura™ og Classic utriggere trenger du kun et par hengsler, som må kjøpes i tillegg. Valg av hengsler avhenger av hvilken type brygge utriggeren skal festes til, noe som gir deg fleksibilitet og tilpasning etter dine behov.

Hva skal jeg velge?

Hva du skal velge kommer i det store og hele an på budsjettet ditt og hvor lang levetid du ser for deg for bryggen og utriggerne dine. I tillegg spiller det inn hvilket design du liker og hvilke løsninger du vil ha med, som eksempelvis fendring. Ønsker du mulighet for å skifte deler ved behov eller er ikke dette en prioritet?

Begge modellene har samme kraftige, lydløse gummihengsler, og ligger likt i våre styrkemessige tester. De har også begge vår fem års garanti, gitt at de er vedlikeholdt i henhold til instrukser og garantibevis.

Velg Ørsta Futura for uovertruffen kvalitet og holdbarhet, eller Classic for solid pålitelighet til en god pris. Uansett hva du velger, får du førsteklasses materiale og utførelse. Kontakt oss i dag for å finne den perfekte løsningen for din brygge!

Trenger du veiledning?

Er du usikker på hva som er det beste valget for deg? Vi hjelper deg gjerne i prosessen frem mot å finne den perfekte brygge. Ta kontakt!