Lysmast

Nye traverser

Vi har utviklet et nytt system for montering av lyskastere som er enklere og mer fleksibelt. De nye produktene er justerbare og passer til de fleste lyskastere på markedet, uten behov for individuell tilpassing.

Fleksibel festeanordning

Systemet bygger på toppfeste for et lys og kan enkelt utvides med passende travers for flere lys. Vi har pakket delepakker slik at du kan montere sammen din travers, eller bestille ekstrautstyr ved utviding av antall lys på et senere tidspunkt. Med et fleksibelt system ligger alt til rette for at du enkelt kan feste ulike lyskastere på traversene, uten behov for spesialtilpassing.

I tillegg til fleksibel festeanordning har vi innført en ny PG-nippel med klikk-system for å gjøre monteringen så enkel som mulig. Denne behøves ikke skrues inn, men kan enkelt klikkes på plass.

Lagerført

De mest brukte toppdiameterne er lagerført hos oss. Dette finner du spesifisert inne på hver enkelt produktside eller markert med en stjerne i produktkatalogen. De mindre brukte toppdiameterne leverer vi på bestilling, med en leveringstid på 3-4 uker.

For lysmaster med toppdiameter ø60-ø76 har traversene ferdig stansede hullbilde, med mulighet for å feste opptil tre lyskastere.

For større lysmaster med toppdiameter ø89-ø140 kan du feste lyset akkurat der du ønsker på traversen. Festene er løse og justerbare, og kan festes både på oversiden, under eller over-under, altså dobbelt. I tillegg er det mulig å sette en lyskaster midt på traversen ved å bruke en ekstra festeplate. For å hindre at festene løsner og glir av festes en sikkerhetsbolt i ytterkant av hver travers.

Vi er spente på mottagelsen av den nye løsningen, og tror at dette vil gjøre hverdagen enklere både ved bestilling og ved montering. Klikk deg gjerne inn på produktutvalget vårt for å se de nye traversene. Velg antall lyspunkt for å finne ditt toppfeste.

Ta kontakt

Lurer du på noe eller har innspill til oss vil vi gjerne høre fra deg!