Jump to main content

Møt Vik Ørsta Design

Fra januar utvidet Vik Ørsta markedsområdet Lysmast med en ny avdeling med spesielt fokus på design-lysmaster. Vik Ørsta Design komplementerer dermed markedsområdet ved å tilby alt kunden måtte ønske i tillegg til standardløsninger. For å hjelpe kundene å navigere i terrenget av muligheter som finnes står det nå to nye medarbeidere klare, møt Jøran og Nicolai.

Vallastaden,  Linköping. Foto: Moramast/Kola Productions

Vallastaden, Linköping. Foto: Moramast/Kola Productions

Annerledes start

– Det er klart at vi aller helst skulle vært ute og hilst på kundene våre ansikt til ansikt, sier avdelingsleder Jøran Tidemann Rise. Og det håper vi lar seg gjøre snarlig, men frem til det får vi jobbe så godt vi kan her i fra hovedkontoret. Vi er tilgjengelige både på telefon og på teams og har allerede mottatt de første forespørslene på levering av design-lyktestolper.

Med seg på laget har han fått Nicolai Gulliksen som designer og salgskonsulent, og begge to gleder seg til å dykke dypere inn i alt som finnes av muligheter for belysning av blant annet parker, gater og boligområder.

Bakgrunn

Jøran kommer fra stilling som salgssjef hos H-fasader og har god kjennskap til byggebransjen. Nå blir det fokus på uteområdet til bygningene i stedet for vindusfasader. – Et spennende fagfelt som jeg gleder med til å lære mer om, forteller han. Vi har brukt første tiden på å få overført kompetansen som Stolper har opparbeidet seg siden starten i 2016 og er ivrige etter å få komme skikkelig i gang. Det er en trygghet for oss å ha Vik Ørsta Lysmast som nære sparringspartnere når kundene tar kontakt, og kundene har allerede gitt uttrykk for at dette har de like stor tro på som oss.

Nicolai er utdannet produktdesigner og har vært gründer før han kom til Vik Ørsta. Han er estetiker av rang og har en stor interesse for produksjon og industri.

 – De siste månedene har jeg sett på lyktestolper og lysdesign i alle medier, og blitt helt fascinert. Det finnes så mye stilig, så her er det bare opp til oss å være med på å inspirere kundene og vise hva som er mulig. Det er helt klart på tide å få lyktestolpen ut av skyggen, sier Nicolai.

Muligheter

 – Når vi nå både har nærhet til Vik Ørsta sin lysmastfabrikk og kan fortsette det gode samarbeidet med de store europeiske leverandørene har vi mulighet til å tilby alt til kundene, forteller Jøran. For det er nemlig ikke slik at vi nå bare skal tilby det vi kan produsere selv i stål. Nå blir det mulig for kunden å velge støpejern, kompositt, tre eller aluminium i tillegg og det gir et hav av muligheter.

Om noen synest det er vanskelig å få oversikt og finne mulige løsninger er avdelingen klar.

–  Vi er her for å hjelpe å navigere og finne de beste løsningene for hvert enkelt prosjekt, avslutter Jøran og Nicolai. Det er bare å ta kontakt, så finner vi ut hvordan lysmastene kan være med på å lyse opp ditt prosjekt på best mulig måte. En lysmast er nemlig ikke bare en lysmast!

Les mer: Saferoad samler kompetansen og oppretter Vik Ørsta Design

Jøran Tidemann Rise

Jøran Tidemann Rise, avdelingsleder Vik Ørsta Design

Nicolai Gulliksen

Nicolai Gulliksen, designer og salgskonsulent i Vik Ørsta Design

Jøran Tidemann Rise
Avdelingsleder
Vik Ørsta Design
+47 913 65 899
joran.rise@vikorsta.no

Nicolai Gulliksen
Designer | Salgskonsulent
Vik Ørsta Design
+47 908 23 708
nicolai.gulliksen@vikorsta.no