Jump to main content

Nyheter

Ny gjestebrygge til Ørsta Småbåthamn

Vi har levert ny gjestebrygge i betong til Ørsta Småbåtlag. Gjestebrygga ble installert i mars og har nå hatt sin første sesong i bruk, til stor glede for besøkende. Nå har båtene fått bedre plass til å snu og gjestene en mer stabil brygge, uten at det har gått på bekostning av antall båtplasser.

Les mer>>

QR-kode for å gjøre monteringen av Ørsta-fundament enklere

QR-kode på alle typer Ørsta-fundament sikrer nå at maskinføreren som skal gjøre jobben enkelt finner monteringsanvisningen. Ved hjelp av telefonen kan entreprenøren enkelt lese av koden og få monteringsanvisningen på sin telefon eller sitt nettbrett.

>>Les mer

Spesialdesignet lysmaster for ledelys over Filefjell

E16 Filefjell har mål om å være den tryggeste vegen mellom øst og vest. For å oppnå dette spiller spesialdesignede lysmaster for ledelys fra Vik Ørsta en viktig rolle. De gjør at brøytebiler lettere kan se veien fremfor seg og holde vegen åpen gjennom hele vinteren.

>>Les mer

Resirkulert plast til tunnelsikring

Kortreist resirkulert plast fra norsk oppdretts- og fiskerinæring blir nå til nye, grønne plastrør som gjør sikringsboltene enda mer miljøvennlige. Det passer godt til en bedrift som er lidenskapelig opptatt av miljø og bærekraft.

>>Les mer

Nyutviklet rekkverk fra Vik Ørsta

I begynnelsen av september åpnet første del av den nye Sykkelstamvegen mellom Stavanger og Sandnes. Langs sykkelvegen har Vik Ørsta levert det helt nyutviklede gang- og sykkelrekkverket Perspektiv.

>>Les mer