Jump to main content

Nyheter

Overflatebehandling av dine produkt? Ta kontakt!

– Vi har stor kapasitet i fabrikken vår, og kan derfor tilby overflatebehandling til andre også, forteller avdelingssjef for prosess Jarle Bjørdal. Vårt anlegg er det eneste i Norge som har både varmforsinking og pulverlakkering på samme lokasjon. Det gjør at vi kan tilby overflatebehandling og korrosjonsbeskyttelse av stål i høy kvalitet.

Les mer>>

Ny rollformer til fabrikken i Vik

Året 2021 startet med en stor investering for Vik Ørsta. Den største maskinen i fabrikken, rollformeren, skal oppgraderes og to gamle skjærebord skal bli til ett nytt, til stor glede for fabrikksjef i Vik Jan Henning Øyehaug. – Dette vil gjøre oss mer effektive og gi oss mulighet til å ta større volum, forteller han. Men minst like viktig er fleksibiliteten vi nå får ved å kunne omstille for å produsere ulike profiler raskt og enkelt.

Les mer>>

Møt Vik Ørsta Design

I begynnelsen av januar utvidet Vik Ørsta markedsområdet Lysmast med en ny avdeling med spesielt fokus på design-lysmaster. Vik Ørsta Design komplementerer dermed markedsområdet ved å tilby alt kunden måtte ønske i tillegg til standardløsninger. For å hjelpe kundene å navigere i terrenget av muligheter som finnes står det nå to nye medarbeidere klare, møt Jøran og Nicolai.

Les mer>>

Saferoad samler kompetansen og oppretter Vik Ørsta design

Fra januar 2021 er Stolper AS videreført som Vik Ørsta Design. Med dette samles all kompetansen på lysmaster, gatelys og lysstolper i Saferoad Norge i Ørsta. - Dette har vi gledet oss til å kunne fortelle til bransjen, forteller Kjetil Nesset som er senior vice president i Saferoads Light Poles and Masts.

Les mer >>

"Årets bru" i Finland med rekkverk fra Vik Ørsta

Finlands femte lengste bru, Vekaransalmi Bridge, er prydet med rekkverk fra Vik Ørsta, og nå har prosjektet vunnet prisen som «Årets bru». Prisen er delt ut av RIL - den finske foreningen for sivilingeniører. Brua som måler 639,3 m er lokalisert i Sulkava i Sør-Finland og åpnet i oktober 2019.

Les mer>>

Ny gjestebrygge til Ørsta Småbåthamn

Vi har levert ny gjestebrygge i betong til Ørsta Småbåtlag. Gjestebrygga ble installert i mars og har nå hatt sin første sesong i bruk, til stor glede for besøkende. Nå har båtene fått bedre plass til å snu og gjestene en mer stabil brygge, uten at det har gått på bekostning av antall båtplasser.

Les mer>>

QR-kode for å gjøre monteringen av Ørsta-fundament enklere

QR-kode på alle typer Ørsta-fundament sikrer nå at maskinføreren som skal gjøre jobben enkelt finner monteringsanvisningen. Ved hjelp av telefonen kan entreprenøren enkelt lese av koden og få monteringsanvisningen på sin telefon eller sitt nettbrett.

>>Les mer

Spesialdesignet lysmaster for ledelys over Filefjell

E16 Filefjell har mål om å være den tryggeste vegen mellom øst og vest. For å oppnå dette spiller spesialdesignede lysmaster for ledelys fra Vik Ørsta en viktig rolle. De gjør at brøytebiler lettere kan se veien fremfor seg og holde vegen åpen gjennom hele vinteren.

>>Les mer

Resirkulert plast til tunnelsikring

Kortreist resirkulert plast fra norsk oppdretts- og fiskerinæring blir nå til nye, grønne plastrør som gjør sikringsboltene enda mer miljøvennlige. Det passer godt til en bedrift som er lidenskapelig opptatt av miljø og bærekraft.

>>Les mer

Nyutviklet rekkverk fra Vik Ørsta

I begynnelsen av september åpnet første del av den nye Sykkelstamvegen mellom Stavanger og Sandnes. Langs sykkelvegen har Vik Ørsta levert det helt nyutviklede gang- og sykkelrekkverket Perspektiv.

>>Les mer