Jump to main content

Referanseanlegg

Vik Ørsta har levert flytebrygger og marinaanlegg siden 1984. Klikk på kartet nederst på siden for å se bilder og beskrivelser av 325 utvalgte referanseanlegg i Norge. Kanskje finner du flytebrygger eller løsninger som passer akkurat for deg?

Borteid Småbåthavn AS - Kragerø

Levert 2018. Ørsta Futura flytebrygger i betong og Classic utriggere. Utvidelse med 50 nye plasser og renovering av eksisterende havn.

Privat brygge - Frei

Flytebrygger i stål av typen Classic m/tredekke (dim. 2 x 6 meter) lagt i 90 gr. vinkel. Landgang (1 x 8 m.) med gitterristdekke som slipper snøen gjennom og ikke blir glatt. I tillegg er det levert  strømsøyle, fortøyningsøyer  og fortøyningspullerter. Levert 2019.

Aker Brygge Marina AS

Spesial landgang med universell utforming kledd med treverk og integrert lys. Landgangen har en bredde 2,5m og lengde 17m.

Skjelsvik Båtforening - Porsgrunn

Levert 2017.  Leveranse av 255 plasser med bølgedemper, flytebrygger i stål og betong av typen Ørsta Futura.

Kjerringvågen, Hitra

Defloat AS sitt anlegg for «grønn» desinfisering av båter i Kjerringvågen på Hitra. Anlegget ble levert og montert av Vik Ørsta i 2018 og består av flytebrygger i betong, flytebrygger i stål, landgang med gitterrist og tilleggsutstyr som fortøyningspullerter og redningsstiger. Les mer.

Sør-Tverfjord

Hurtigbåtkai levert av Vik Ørsta i 2017. Kaien er 22 m lang, 6 m bred og levert med Dolphinfendere i kombinasjon med dekkfendring. Spesiallandgang er 25 m lang og 2 m bred. Les mer.

Drevika, Ålesund

Defloat AS sitt anlegg for «grønn» desinfisering av båter i Drevika Ålesund. Anlegget ble levert og montert av Vik Ørsta i 2017 og består av flytebrygger i betong, landgang med gitterrist og tilleggsutstyr som fortøyningspullerter og redningsstiger. Les mer.

Hoven, Loen

Tenderbåtkai levert av Vik Ørsta 2017. Kaien er 20,4 m lang og 4 m bred og er levert med dekkfendring. Spesiallandgangen er 12 m lang, 1,8m bred og er levert med fot- og knelist.

Berlevåg Havn KF

Levert 2016 til liggehavna i Berlevåg for fiskeriflåten: 122 m Ørsta Futura™ flytebrygger i betong, Classic utriggermateriell med gitterristdekke. Samt 20,4 m Ørsta Futura™ flytekai i betong med dekkfendring og kaifrontlist. Landganger er 16x1,5 m levert med gitterristdekke. Les mer.

Vaksdal Båtforening

Levert 2015 med utvidelse i 2015 og 2017. Bølgedempere i betong bredde 3 m og flytebrygger i betong bredde 2,4m på innsiden. Ørsta Futura™ utriggere og bommer med tredekke. Les mer.

Nerlandsøy Småbåtlag

Ørsta Futura™ flytebrygger i betong med Ørsta Futura™ utriggere og bommer. Det ble lagt ut to pirer i 2014/2015. 

Flåm

Flytekai/ bølgedemper levert av Vik Ørsta AS i 2015. Den ble levert med kaifrontlist, pullerter og er godt utrustet med sikkerhetsutstyr. Se mer på Aurland Havn

Rjånes

Ørsta Futura™ stålbrygger med utriggere og gangbare bommer. Se mer på Håvoll Småbåtlag

Holmøyane

Classic stålbrygger med Classic utriggere og bommer, utlagt i 2016. Anlegget ble forankret med landstag.

Brønnøysund flytekai

Gjestebrygger og flytekai levert til gjestehavna i sentrum av Brønnøysund. Flytekaia skal benyttes av blant annet Redningsskøyta. Se mer på VELiHAVN

Grønøy

Her har vi levert bølgedemper med skvettvern og to flytekaier. Secora har bygd molo og stått for innkjøp av leveransen.